https://www.high-endrolex.com/19

Тесьма еластична гумка – для тих, кому потрібно купити оптом

Еластична гумка оптом


У швейній індустрії в'язана гумка (еластична стрічка або еластична тасьма) давно перестала бути екзотикою і є атрибутом першої необхідності. Тому часто зустрічається питання – де купити в'язану гумку оптом?

Без перебільшення всім відомо, що еластична тасьма використовується у всіх видах одягу - від нижньої, так би мовити рівня, спідньої білизни і аж до верхнього одягу та спецодягу. Також особливим підрозділом може бути медична промисловість, де часто використовується тонка еластична тасьма у виробництві одноразового одягу. Технології оптового пошиття одягу та широке розмаїття текстильних матеріалів сприяє пропозиції асортименту гумок, еластичної тасьми, гумки для білизни та еластичної тасьми для білизни. Зараз різні виробники прагнуть купити оптом гумки різної ширини (0,4см; 0,8см; 2см; 2,5см; 3см; 3,5см; 4см; 5см; 8см). Своїм покупцям ми пропонуємо зі складу еластичну стрічку чорного та білого кольору.

На сторінках нашого сайту можна вибрати і підлогу вказаним контактам купити еластичну тасьму, яка використовується в пошитті дитячого одягу. Гумка для нижньої білизни невисокої щільності полегшує варіацію розмірів, не пережимаючи ніжну дитячу шкіру.

Традиційно, еластична тасьма вшивається в одяг, але гумка може використовуватися і як декоративний елемент. Така еластична стрічка використовується і для дорослого, і для дитячого одягу. Тобто гумка крім своєї безпосередньої ролі (еластичність та пружність) гратиме і функцію прикраси, декорації.

 

Як виробляється в'язана гумка?
Використовуючи тканинну або в'язану стрічку здійснюють вплетення еластичними елементами - гумкою. За рахунок цього виходить звичайна в'язана резинка для білизни. Щоб виготовити стрічку, використовують натуральне бавовняне-паперове волокно або штучне, віскозне. Після цього в волокна вплітають еластанові або гумові шнури.

Тому еластична тасьма знаходить широке застосування навіть у виробництві взуття, виготовленні меблів та упаковки. Гумка використовується для приталювання курток, що підвищує теплоефективність готових виробів. Можуть також стягуватись розтруби робочих рукавиць. Еластична стрічка закріплює захисні та ортопедичні наколінники. Тому ті, хто має власне швейне виробництво, часто відчувають потребу купити білизняну гумку оптом і така потреба виникає часто.

Є прості правила, які допоможуть пришитій гумці служити довго та надійно виконувати своє призначення:

Дуже важливо, щоб при пришиванні еластичної стрічки голка не псувала, не пошкоджувала волокна з гуми, оскільки вони є єдиним еластичним елементом;

Також важливо дотриматися по всій довжині однакового натягу пришитої еластичної стрічки. Виняток може становити контсруктивну особливість виробу;

Які різновиди еластичної стрічки розрізняють на ринку?
Найпопулярнішими на ринку є тасьма та еластичні (в'язані, плетені) шнури, а також ткані стрічки. Виробляються вони на плетальних машинах, де веретена використовуються як нитконосії. В еластичній тасьмі нитки розташовуються один до одного під кутом 45 градусів, на відміну від тканих стрічок. Останні нитки перехрещуються під кутом 90 градусів. Завдяки такій будові вказаних плетених виробів, всі нитки, що знаходяться в готовому виробі (тасьма), при натягу природно опираються розриву. При цьому, у міру того, як зростає навантаження, плетіння стає щільнішим. Це збільшує межу міцності гумки на розрив. Крім того, еластична тасьма набуває властивість розтягуватися не тільки завдовжки, а й завширшки. Це дає можливість без додаткових зусиль укладати її навколо будь-яких складних закруглень, а також кутів, відокремлюючи краї одягу. В'язані гумки набагато простіше ткані у виробництві і тому вони дешевші. Тканини еластичні стрічки бувають: бретелькові та підв'язувальні, корсетні та бандажні, черевичні та помочні, оздоблювальні та поясні.

Про нас

Ми відповідально заявляємо - тим, хто планує купити нитки оптом, ми запропонуємо найкращу ціну та гаму кольорів. Ми також запропонуємо найкращі умови при покупці оптом липучки (Velkro), гумки для білизни, взуттєвих шнурків та застібок-блискавок.

Ми є прямими імпортерами та працюємо більше 10-ти років під власною торговою маркою - Kiwi

https://www.high-endrolex.com/19

https://www.high-endrolex.com/19