https://www.high-endrolex.com/19

Що діти знають про нитки?

Стаття про те, що про нитки знають наші діти

Запитав у дитини – що ти можеш сказати про нитки? Ось воно, трохи відредаговане, але все-таки, з думками дитини, виклад про нитки.

Звичайні швейні нитки можуть використовуватися в різних виробах і взагалі багато в чому. Наприклад, нитка потрібна, щоб зашити порвану м'яку іграшку або пришити новий гудзик, натомість загубленим, щоб зашити дірку на одязі або навіть пришити на неї латку.

На нашій планеті неможливо було б без ниток. Тому ще за давніх-давен люди винайшли нитку, а до неї голку з кісточки риби, щоб можна було зшивати шкури для свого одягу та взуття, для ліжка і щоб закрити вхід до печери.

Досі ми не можемо обходитися без швейних ниток. Без них, як і раніше, неможливо пошити одяг і все інше. Ну, наприклад, є у вас кілька великих красивих клаптиків тканини, а як з них зробити кофтинку, штани, сукню, рукавички? Для цього люди зробили швейні машини. Цим машинам потрібні швейні нитки. А може, навпаки – швейним ниткам потрібні швейні машини.

Ще є вишивальні нитки. Вони бувають різними. З їх допомогою можна зробити тканину дуже ошатною, красивою. Весь український національний одяг (спідниці, вишиванки, пояси) та українське рушник відомі завдяки особливому орнаменту. Цей орнамент таки вишивається вишивальними нитками.

Вишивальними нитками можна просто вишити на тканині якийсь ошатний візерунок, пошити нитками, набити наповнювачем і буде чудова подушка для голок або просто гарна річ.

Про нас

Ми відповідально заявляємо - тим, хто планує купити нитки оптом, ми запропонуємо найкращу ціну та гаму кольорів. Ми також запропонуємо найкращі умови при покупці оптом липучки (Velkro), гумки для білизни, взуттєвих шнурків та застібок-блискавок.

Ми є прямими імпортерами та працюємо більше 10-ти років під власною торговою маркою - Kiwi

https://www.high-endrolex.com/19

https://www.high-endrolex.com/19