https://www.high-endrolex.com/19

Де купити якісні нитки оптом?

Стаття про те, де купити нитки оптом


Багато великих і середніх виробників навіть у сьогоднішній тяжкий час виробляють досить великий обсяг текстильних виробів. Вони досягли у цій справі завидних висот, наповнюючи ринки України та спрямовуючи продукцію на експорт.

Сайти та каталоги різних швейних фабрик та інших швейних організацій  наповнені різноманітними фотографіями зразків різного одягу. При виготовленні таких шедеврів багато, звичайно, залежить від менеджменту самої компанії та безпосередніх виконавців. Але досвідчені швачки знають, що результат не меншою мірою залежить і від якості фурнітури, насамперед – ниток, блискавок, липучки (Velkro). А для довговічності одягу важлива довговічність шва. Тобто насамперед важливий правильний підбір якісних ниток за прийнятною ціною. Оскільки великі виробники виготовляють широкий асортимент виробів, періодично замінюючи лінійку товарів під мінливі вимоги моди, вони також потребують вільного вибору кольорів і відтінків ниток оптом для своєї продукції.

Чи не є досвідченим ви майстер швейної справи або тільки освоюєте ази в цьому шановному ремеслі, ТМ Kiwi рада запропонувати вам найширший асортимент ниток оптом для ручного або машинного шиття та різного типу:

Універсальний швейні нитки 40/2 поліестер
Нитки 50/2 для тонких і делікатних тканин
Армовані нитки 20/2
Армовані нитки 20/3
Текстуровані нитки або нитки оверлока
Вишивальні нитки віскоза та поліестер
Мішкозашивальні нитки
Високопрочні нитки для взуття або для м'яких меблів
Металізовані вишивальні нитки
Крім того, ми із задоволенням задовольнимо Вашу потребу у фурнітурі :

Липучка (застібка липучка, текстильна застібка, Velkro)
Застібки блискавки (змійки)
Взуттєві шнурки
Більова гумка, еластична тасьма
Нитки Kiwi - висока якість за низькими цінами та із широким асортиментом

Найпопулярнішими нитками для сучасних виробників є нитки з поліестера. Це сучасний матеріал, який набагато дешевше за бавовну, але не поступається йому в характеристиках, а в чомусь, навіть перевершує його.

Крім ниток з поліестера, ми також можемо запропонувати великим оптом і дрібним оптом вишивальні нитки з віскози (штучний шовк), які традиційно використовуються для виготовлення прекрасних та яскравих візерунків на вишиванках та інших виробах з вишивкою.

Роблячи покупки ниток у нас, ви застрахуєте себе від придбання неякісної продукції та підробок. Ми гарантуємо, що намотування (кількість ниток на бобінах) та її щільність відповідає зазначеному на етикетках. До того ж асортименти типів ниток і колірної гами здатні задовольнити потребу практично будь-якого виробника.

Ми продаємо нитки оптом для багатьох компаній по всій Україні. У нас є нитки різної щільності, намотування та відтінків. З безлічі вибору, яке ми надаємо Ви зможете легко вибрати потрібне Вам і не побоюватися творити, дозволяти собі фантазувати з різноманітністю кольорів та фактури. Купити у нас нитки оптом дуже легко і зручно: визначитися з типом нитки, вибрати колір по карті кольорів, зробити замовлення, зв'язавшись зручним для Вас способом і оплатити його після підтвердження. Ваше замовлення може бути у Вас навіть на наступний робочий день. Доставка здійснюється в будь-який населений пункт України максимально швидко та оперативно компаніями-перевізниками «Нова пошта» або «Інтайм».

Про нас

Ми відповідально заявляємо - тим, хто планує купити нитки оптом, ми запропонуємо найкращу ціну та гаму кольорів. Ми також запропонуємо найкращі умови при покупці оптом липучки (Velkro), гумки для білизни, взуттєвих шнурків та застібок-блискавок.

Ми є прямими імпортерами та працюємо більше 10-ти років під власною торговою маркою - Kiwi

https://www.high-endrolex.com/19

https://www.high-endrolex.com/19